Deuren:

Binnendeur:

Vlakke, smaakloze binnendeuren. Wie kent ze niet? Functioneel zijn ze wel, maar niet sfeervol.

Los dit probleem op met een nieuwe binnendeur in combinatie met mooi figuurglas en afgewerkt met prachtig deurbeslag.

De ruim 90 deuren die leverbaar zijn in 7 afmetingen en 3 deurhoogten geven voldoende keus. Is uw gekozen deur niet leverbaar in de benodigde afmeting? Maatwerk is tegen minimale meerkosten geen enkel probleem.

Naast het overweldigende assortiment binnendeuren hebben we ook een ruim assortiment glasdesigns en hang- en sluitwerk. De glasdesigns zijn allen uitgevoerd in veiligheidsglas, wel zo veilig met kinderen in huis!

Voor de prijs-/kwaliteitverhouding hoeft u het niet te laten; de deuren worden geleverd onder KOMO-keur, de deuren worden geleverd met een FSC-certificaat en welke deurleverancier geeft 10 jaar garantie op een binnendeur en levenslange garantie op het deurbeslag?

Buitendeuren:

De keuken, de tuin, de badkamer, het toilet. Als u bijna alles in en aan uw woning heeft verbouwd, wat dacht u dan van de voordeur, de tuindeur, de balkondeur of de poortdeur?

Traditioneel, nostalgisch, klassiek, design of landelijk. Allemaal diverse leefthema’s waarbij een andere buitendeur past. U laat aan de buitenkant van uw woning zien hoe u binnen leeft! Bij iedere deur kan bijpassend figuurglas worden geleverd, uiteraard volgens de normen van deze tijd: met isolatieglas met veiligheidsfolie.

Alle door ons leverbare deuren zijn gefabriceerd in de houtsoort merbau, zijn vanaf de fabriek te voorzien van een briefgleuf, slotgat of een voorbehandeling (zowel dekkend als blank) en hebben een garantieperiode van minimaal 7 jaar.

Met het ruime assortiment sierbeslag zet u natuurlijk de spreekwoordelijke puntjes op de i. Met een meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag beveiligd u uw deur conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ® .